Personal Training bij Basic-Fit Nuenen

Moderne club - makkelijk bereikbaar en gratis parkeren

Mijn personal training sessies geef ik bij Basic-Fit in Nuenen; een prachtige, moderne club met functionele ruimtes, alle denkbare trainingsmaterialen en toestellen. Dit is een club waar de meeste mensen elkaar kennen en waar jij je snel thuis zult voelen. Bij deze sportschool sporten mensen van alle leeftijden, beginners en gevorderden.

Makkelijk bereikbaar

Basic-Fit Nuenen beschikt over de allerbeste merken op het gebied van fitnessapparatuur en heeft tevens een zeer ruim aanbod wat betreft losse trainingsmaterialen. Dit is ideaal voor de functionele trainingen die ik geef. Hier beschik ik simpelweg over alles wat nodig is om jouw doelen te behalen. Tevens is Basic-Fit Nuenen makkelijk te bereiken, vanuit Eindhoven centrum rij je in 10 minuten naar de club. Parkeren kan voor de deur en gratis, tevens is er een fietsenstalling waar je de fiets veilig kunt opbergen.

Wil jij onder begeleiding werken aan jouw doelen in een moderne club met de nieuwste en allerbeste materialen? Neem contact met me op voor een gratis intake.

Tot ziens bij Basic-Fit aan de Duivenduik 1D in Nuenen.

Heb je een vraag of wil je een gratis intake inplannen?

Contact