Gewichtsafname

Wil jij beter in je vel zitten? Samen gaan wij voor resultaat.

Heb je last van overgewicht en zit je niet lekker in je vel, wil je afvallen maar je weet niet hoe? Je bent niet de enige, in Nederland heeft ruim 50% van de volwassen bevolking overgewicht. Ik kan je helpen verantwoord af te vallen d.m.v. training, voeding en coaching.

Training

‘Personal Training’ is in mijn optiek meer dan een trainer die je vertelt hoe je een oefening moet uitvoeren, dit is slechts één stap richting jouw doel. Tijdens een intakegesprek gaan we samen jouw doelen bepalen en deze in een tijdlijn plaatsen. Aan de hand hiervan maken we een programma op maat waarin de juiste trainingsmethodes worden gekoppeld aan jouw doelen. De progressie wordt bijgehouden tijdens verschillende meetmomenten om zo de voortgang te garanderen. In de sport geldt dan ook zeker: meten is weten.

Voeding en coaching

Alles valt of staat met een goed voedingspatroon. Door middel van persoonlijk voedingsadvies, waarbij word gelet op hoeveelheid eten, aantal maaltijden per dag en de juiste voedingsstoffen. Geen crash-dieet dus, maar wel een goed uitgebalanceerd voedingspatroon dat ervoor zorgt dat je het volhoud om verantwoord te eten. Eten dat jij lekker vind, wat past bij jouw doelen en waar jij gelukkig van wordt. Op deze manier gaan we ervoor zorgen dat je niet terugvalt in je oude eetgewoontes.

De eerste week zal je een (digitaal) voedingsdagboek bijhouden. Zo gaan we in kaart brengen wat je per dag binnen krijgt en waar eventueel het probleempunt ligt. Vervolgens zal ik voor jou een voedingsplan opstellen. In het voedingsplan staat wat je per dag binnen mag krijgen aan calorieën en wat de verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten is.

Heb je een vraag of wil je een gratis intake inplannen?

Contact