Spieropbouw

Met krachttraining werken aan een mooi en sterker fysiek.

Wil jij gespierder en sterker worden of wil je klaargestoomd worden voor een specifiek doel? Ik kan jou daar zeker bij helpen.

Training op maat

Mijn trainingen zijn geschikt voor iedereen die wil werken aan een beter en sterker fysiek. Waar ik tijdens mijn trainingen naartoe wil werken is dat je het maximale uit jouw eigen kunnen haalt. Die grens ligt voor iedereen ergens anders. We maken een persoonlijk trainings- en voedingsschema en gaan hiermee aan de slag. Tijdens dit proces ga je merken dat je sterker wordt en dat je lichaam zich ontwikkelt.

Sportspecifieke training

Ben jij een sportman- of vrouw en wil jij op het hoogste niveau kunnen presteren? Mijn functionele trainingen zijn gericht op het sterker en fitter maken van het lichaam, jouw sportieve doelen staan tijdens onze trainingen centraal. Jij krijgt een trainingsschema op maat gemaakt en gericht op jouw sportieve prestaties. Voeding speelt een zeer grote rol in jouw sportieve doelen; we gaan je voeding analyseren en eventueel aanpassen.

Resultaatgericht trainen

Wil jij om welke reden dan ook je lichaamshouding verbeteren, bijvoorbeeld omdat je vaak zwaar moet tillen tijdens je werk of thuissituatie? Dit ga je niet bereiken door een ‘rondje apparaten’ op de sportschool te doen. Om in deze alledaagse bewegingen sterker te worden gaan we aan de slag met ‘functional training’.

Functional training

Mijn functionele trainingen zijn gericht op het sterker en fitter maken van het lichaam. Hierbij staat allereerst de techniek centraal; we maken geen gebruik van de traditionele krachttoestellen maar gaan je eigen lichaam als apparaat gebruiken. We gaan trainen met je lichaamsgewicht, losse gewichten, kettlebells, et cetera. Op deze manier verbeteren we je lichaamshouding en versterken we je been-, buik- en rugspieren. Ook wel de ‘core’ genoemd.

Heb je een vraag of wil je een gratis intake inplannen?

Contact