Lifestyle Coaching

Het hele jaar door fit en gelukkig!

Jij hebt je doel bereikt. Wat nu? Ga je verder of val je toch terug in je ‘oude gewoontes’?

Lifestyle

Het is belangrijk om de aanpassingen die je maakt aan de hand van jouw doelen op een blijvende manier door te voeren in jouw levensstijl. Zo voorkom je dat je gaat schommelen tussen momenten dat je extreem veel sport en goed eet, om vervolgens terug te vallen in je oude gewoontes. Dit is een teleurstelling waar veel mensen mee kampen.

Coaching

Om dit te voorkomen en een blijvende oplossing te bieden gaan we samen bekijken waar dit vandaan komt en hoe dit te voorkomen is. Samen zorgen we ervoor dat jij fit wordt, maar ook vooral fit blijft. Mijn trainingsmethoden hebben niet alleen effect op je fitheid, maar je zult ook beter in je vel zitten en meer zelfvertrouwen krijgen door een structureel gezonde levensstijl.

We houden contact

Personal Training reikt verder dan de muren van de sportschool. Buiten de sportschool houden we contact. Ik bel, mail en WhatsApp jou om op de hoogte te blijven van je vorderingen. Andersom geldt hetzelfde; jij kan mij altijd bereiken als je vragen hebt. Samen zorgen we ervoor dat we jouw doelen gaan behalen op een manier die zorgt voor een blijvende oplossing, zodat je het hele jaar door gezond, fit en gelukkig bent.

Mijn specialisaties

• Gewichtsverlies & behoud
• Kracht en conditietraining
• Houding correctie training
• Resultaatgericht trainen
• Functional training
• Voeding

Heb je een vraag of wil je een gratis intake inplannen?

Contact